interieuradvies in de regio [[plaatsnaam]]

Veranderplannen in huis en kun je wel wat tips en advies gebruiken? Ik ben graag jouw persoonlijke interieurcoach! Persoonlijk én deskundig advies vind ik namelijk vanzelfsprekend. Ik help je van A tot Z bij de inrichting van je woning. Van een compleet nieuw interieur tot advies voor een andere kleur op de wand of nieuwe keuken. Samen ontdekken we jouw woonstijl en maken van jouw huis een echt thuis. Het veranderen of verbouwen van je woning laat je met een gerust hart aan mij over, zodat jij straks heerlijk kunt genieten van jouw droominterieur. Twijfel niet langer en plan direct een afspraak in met mij voor een gratis én geheel vrijblijvend interieuradvies.


Hoe werkt het?

Het gratis inspiratie-advies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit oriëntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan bestaan uit een moodboard, 3D-ontwerp, interieurschets, materiaalplan of volledig productadvies.


Ik kom altijd eerst bij je thuis voor een oriënterend adviesgesprek. Aan de hand van jouw woonstijl en budget komen we samen tot de mooiste plannen!
Vandenoever.jouwinterieurcoach.nl

Boek een afspraak