Hulp nodig bij praktische vragen over je woning in de regio [[plaatsnaam]]?

Praktische zaken als geluidsisolatie, woningisolatie, extra opbergruimte en energiebesparing zijn dingen die vaak niet bovenaan het things-to-do lijstje staan. Toch willen we allemaal graag in een geïsoleerd huis wonen en worden we blij van een lage energierekening. Heb je geen idee waar te beginnen? Schakel mij dan in als jouw persoonlijke interieurcoach. Ik kom bij je thuis, geef advies en antwoord op al je vragen over isolatie, energie en slimme trucs voor het creëren van meer bergruimte.


Hoe werkt het?

Het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit oriëntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan bestaan uit een moodboard, 3D-ontwerp, interieurschets, materiaalplan of volledig productadvies.


Ik kom bij je thuis, geef advies en antwoord op al je vragen over isolatie, energie en slimme trucs voor het creëren van meer bergruimte.
Diensten voor praktische informatie:
Vandenoever.jouwinterieurcoach.nl

Boek een afspraak