Hulp nodig bij de restyle van je huidige woning?

Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom je niet meer tevreden bent met je huidige woning. Te klein, te donker, geen zolder, onhandige indeling en ga zo maar door. Ben je ontevreden met je huidige interieur en wil je graag een beter indeling, nieuwe aankleding, andere inrichting of ben de gewoon uitgekeken op je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer of keuken? Ik help je graag met het restylen van je huidige woning. Wat je wens en budget ook is, er is altijd een passende oplossing. Ook verbouwen, renoveren of uitbreiden behoren tot de mogelijkheden. En weet je echt niet of je nu in je huidige woning moet blijven wonen of beter kunt verhuizen? Doe dan de stay-or-go scan. Wordt het verhuizen? Schakel mij dan in voor verkoopstyling-advies en vergroot de kans dat je je huis snel en tegen een hoge prijs verkoopt.


Hoe werkt het?

Het interieuradvies vindt plaats bij jou thuis en zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit oriëntatiegesprek krijg je antwoord op al je woonvragen. Je ontvangt een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt daarna besluiten een uitgebreider advies te laten maken specifiek voor de diensten onder Nieuwe woning, Restyle huidige woning, Productaankoop en Praktisch. Dit vervolgadvies kan worden aangevuld met een materialenplan, interieurschets, moodboard of 3D ontwerp.


Misschien is het zelfs zo erg dat je al denkt aan een verhuizing. Maar waarom zou je verhuizen als je blij bent met de buurt, leuke buren hebt en op loopafstand van de supermarkt woont?